Hopp til innhold

Om Destinasjon Veierland

Destinasjon Veierlands formål er å etablere, videreutvikle og formidle lokale initiativ på Veierland i Vestfold, med vekt på lokale kvaliteter og tradisjoner.

Vi håper denne siden vil inspirere flere til å oppsøke og benytte de tilbudene som finnes på Veierland.

Ta gjerne kontakt dersom det er spørsmål eller du vil bidra med noe!

post@destinasjonveierland.no

2 thoughts on “Om Destinasjon Veierland

  1. Gro Nystuen

    Nemaslug i juli
    Vi har sett at det sies at det er for sent å bruke nemaslug nå. Så vidt vi har konstatert er det IKKE tilfelle - det later til at de aller største sneglene ikke dør av det, men det er jo fortsatt svært mange små og mellomstore snegler, (som kommer til å bli store hvis ikke de dør først). Dette bekreftes på felleskjøpet og av bioforsk. Vi har sett stor forskjell med nemaslug rundt vår tomt (i aksjoner med nemaslug forrige uke). Så hvis man sprøyter de som man hakker ihjel med nemaslug så forhindrer man (gjennom kanaibalismen) at de mindre sneglene lever opp. Det er ganske mye å hente på det.

    Vi var innom felleskjøpet i tønsberg forrige uke og de har bestilt 16 pakker nemaslug som kommer førstkommende fredag. Vi har bestil 3 av disse. (De bekrefter også at man ikke trenger å blande ut hele pakken på en gang selv om dette står på pakningen). Håper at flere på Veierland gjør det samme - vi blir ikke kvitt dem denne seongen, men vi kan fortsatt få bestanden ned.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *